АНКЕТА НА АМЕРИКАНСКИОТ ИНСТИТУТ НДИ: СДСМ МУ ВОДИ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА 3%, ОДНОСОТ НА СИЛИТЕ Е 23 СПРЕМА 20%!

Објавено на 02.04.2020 во 11:17:38 часот | Македонија

СДСМ му води на ВМРО ДПМНЕ за 3%, но толкава е и маргината на грешка на анкетата.

Анкетата е правена пред кризата со Корона, во февруари.

Линк до анкетата овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет