БОМБА НА КОЛЕВ ОД ГДУ: ИАКО СМЕ ОПОЗИЦИЈА, НЕСПОРЕН Е ФАКТОТ ДЕКА ВЛАДАТА МАКСИМАЛНО СЕ ЗАЛАГА ВО БИТКАТА СО КОРОНАТА, ОСОБЕНО ВЕНКО ФИЛИПЧЕ Е БРИЉАНТЕН!

Објавено на 01.04.2020 во 21:18:02 часот | Македонија

- Ние сме опозиција но неспорен е фактот дека владата максимално се залага со оваа светска катастрофа што ни се случува и нам но и на цел свет, особено морам да го пофалам Венко Филипче, човекот е маестрален.

Лидерот на ГДУ, Петар Колев.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет