(ВИДЕО) БОМБА НА ПЕТАР КОЛЕВ ОД ГДУ: ПАРТИИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА СО ПОПУЛИЗАМ ОВОЈ ПЕРИОД, АКО ВЛАДАТА ГИ РЕАЛИЗИРА СИТЕ ТИЕ ИДЕИ ЗА СУБВЕНЦИИ ЌЕ НИ ТРЕБА 100 ГОДИНИ ЗА ДА СЕ РАЗДОЛЖИМЕ!

Објавено на 01.04.2020 во 21:08:32 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет