ШОКАНТНО: ПЕНЗИОНИРАН ГЕНЕРАЛ НА АРМ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ ШИРИ ЛАЖНИ ВЕСТИ ДЕКА КОРОНА Е ОТРОВЕН ГАС ПУШТЕН ОД АМЕРИКА?!?!

Објавено на 01.04.2020 во 14:10:20 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет