ГАЗИ БАБА ЕПТЕН СЕРИОЗНО СЕ ФРЛИ ВО ДЕЗИНФИЦИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ КАКО ДЕЛ ОД БИТКАТА ПРОТИВ КОРОНА

Објавено на 30.03.2020 во 13:56:25 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет