ЗА ТОА КОЛКУ Е СТРАШНА КРИЗАТА СО КОРОНА ГОВОРИ И ОВОЈ ПОДАТОК: ДЕНЕСКА СЕ САМОУБИ ГЕРМАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ НА ПОКРАИНАТА ХЕСЕ КАДЕ СЕ НАОЃА ФИНАНСИСКИОТ ЦЕНТАР ФРАНКФУРТ

Објавено на 29.03.2020 во 18:12:20 часот | Свет

Денеска се самоуби со фрлање под воз германскиот министер за финансии на покраината ХЕСЕ во која се наоѓа финансискиот центар на Германија, Франкфурт.

ТОј е од партијата на Ангела Меркел. Овие денови пред своите пријатели и соработници бил многу загрижен дали ќе успее покраината да опстане финансиски поради кризата со Корона.

Ако ова не покажува колку е страшна кризата, тогаш нема нешто поголемо што ќе помогне во таа насока...

 

 

loading...

 

Свет

Македонија