ГАЗИ БАБА СЕ ДЕЗИНФИЦИРА ТЕМЕЛНО, УЛИЦА ПО УЛИЦА!

Објавено на 25.03.2020 во 19:14:35 часот | Македонија

Борис Георгиевски

⚠️Во текот на вчерашниот ден екипите на терен извршија машинско чистење и дезинфицирање на повеќе главни и сервисни улици, како и сервисни краци на улиците

🔴ЌЕРАМИДНИЦА
улиците Перо Наков, Миодраг Илиќ, Бора Тодоровиќ, 512, 515, 516, 519 и 520
🔴ХИПОДРОМ
улиците Никола Киров Мајски, Разлошка и Жан Жорест
🔴ТРИАНГЛА
улиците Петре Филиповски Гарката, Франц Лист, Карл Либкент, Карл Хрон, Модест Мусогорски и Арни Барбис
🔴МАЏАРИ И ЧЕНТО
Сервисни краци на улица Благоја Стефковски
Сервисни краци на улицата Ордан Поп Орданов
🔴СИНЃЕЛИЌ
Христофер Жефаровиќ и Тодор Чопов
🔴СТАЈКОВЦИ
улицата Алија Авдовиќ, улица 6, улица Никола Карев, крак према Попово Маало
🔴Локалниот пат од Стајковци до Раштак
🔴Локалниот пат кон Смилковци до последна автобуска станица , Булачани до основното училиште ООУ Наум Охридски, Виниче до последна автобуска постојка, Раштак до подрачното училиште и Страчинци.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет