О БОЖЕ ГОСПОДЕ ШТО ЌЕ СЕ ПРАВИ СО ВАКВА СТОКА: Свештеници во Кавадарци против коронавирусот. Го осветуваат градот и ги поттикнуваат граѓаните да одат во црква!

Објавено на 25.03.2020 во 14:57:48 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет