ТЕЛЕКАБЕЛ: Ве известуваме дека од 20.03.2020 година имате можност да следите 13 канали од пакетот Балкан + бесплатно, меѓу нив ги имате RTL HR,RTL 2 , RTL Living, RTL Kockica, Jugoton...

Објавено на 25.03.2020 во 13:04:05 часот | Македонија

Телекабел

 
Oд вечерва следете го новото возбудливо шоу Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine на Discovery Channel со почеток во 21 часот.
Ве известуваме дека од 20.03.2020 година имате можност да следите 13 канали од пакетот Балкан + бесплатно.
Меѓу нив ги имате RTL HR,RTL 2 , RTL Living, RTL Kockica, Jugoton.....
Останете дома и уживајте во содржините на телевизиските канали.
#Telekabel #Discoverychannel #cabletv #internet #mobileoperator

 

 

loading...

 

Македонија

Свет