(ВИДЕО) Проф. Д-р Љубомир Д. Фрчковски, декан на факултет за правни и политички науки: Шокот на самоизолација!

Објавено на 25.03.2020 во 12:37:29 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет