Дејан Петков од Штип доби 50.000 евра од „Мој ДДВ, Моја награда“

Објавено на 23.03.2020 во 22:15:01 часот | Македонија

Дејан Петков од Штип е првиот добитник на 3.000.000 денари од наградната игра „Мој ДДВ, Моја награда“.

Во извлекувањето учествуваа сите фискални сметки скенирани од 15 декември, минатата година, до 15 март годинава или 41.355.591 фискални сметки.

Извлекувањето на втората главна награда од 50.000 евра ќе биде 19.12.2020 година, додека петтото коло во кое ќе бидат избрани 15 добитници од по 100.000 денари е закажано за 04.04.2020 година.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет