(ВИДЕО) ЕЧАТ СИРЕНИ НА АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА ВО ЊУЈОРК: По 2-ца Њујорчани умираат од Корона на секој час!

Објавено на 21.03.2020 во 12:09:53 часот | Свет

Жителите од градот велат дека волку сирени за брза помош се слушале само за време на терористичките напади пд 2001-ва.

Градот е во општа паника од Корона. Секој час умираат по двајца Њујорчани од Корона!

Линк до видеото овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија