(ВИДЕО) ШЕФОТ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА ВО СЗО СО МОЌНО ОБРАЌАЊЕ ДО СВЕТОТ: НАЈГОЛЕМАТА ГРЕШКА НА ПОЛИТИЧАРИТЕ ВО СВЕТОТ Е ШТО СЕ ДВОУМАТ И ЧЕКААТ КАКОВ ПОТЕГ ДА ПОВЛЕЧАТ ОД СТРАВ ДА НЕ ЗГРЕШАТ, А ТОА ВИРУСОТ ГО ОБОЖАВА, ТОА МУ Е НАЈГОЛЕМ ПРИЈАТЕЛ НА ВИРИСОТ, ДОДЕКА НАЈГОЛЕМ НЕПРИЈАТЕЛ МУ Е БРЗАТА И МАСОВНА АКЦИЈА ПА МАКАР И НЕПОТРЕБНА!!!

Објавено на 15.03.2020 во 11:50:10 часот | Свет

Линк до видеото, овде. Целиот прес на раководството на СЗО:

 

 

loading...

 

Свет

Македонија