(ВИДЕО) МОСКВА ПОГЛЕДНАТА ОД АВИОН: БЕСКРАЈНИ БЕСКРАЈНИ ПОЛИЊА СО БЕЗБРОЈ ОГРОМНИ СТАМБЕНИ ЗГРАДИ

Објавено на 11.03.2020 во 10:47:24 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија