(ВИДЕО) ПОГОЛЕМИОТ БРАТ НА ТИТАНИК ЌЕ СТАНЕ ХОТЕЛ ВО ЊУЈОРК

Објавено на 11.03.2020 во 10:33:15 часот | Свет

Компанијата АИР Н АНД Б која е лидер во хотелската индустрија иако не поседува свои хотели, планира да го претвори овој стар легендарен брод во хотел во Њујорк.

Линк до видеото, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија