(ВИДЕО) ЕДНО ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ЗЛОДЕЛА НА ЛУДАКОТ МУСОЛИНИ Е ГЕНОЦИДОТ ВРЗ ЛИБИЈЦИТЕ, НАРЕДИЛ ДА СЕ УБИЕ ПОЛОВИНА ОД ПОПУЛАЦИЈАТА НА ЗЕМЈАТА НА СЕВЕРОТ ОД АФРИКА

Објавено на 05.03.2020 во 20:50:04 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија