(ВИДЕО) ГОРДОСТА НА РУСИЈА - 20 години страв и трепет за НАТО: Најголемиот воен брод во светот, Петар Велики, нуклеарен погон, најбрз, вооружен со сите можни ракети и системи за уништување на авиони, бродови, подморници, земјени таргети...

Објавено на 04.03.2020 во 11:33:39 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија