ТУРЦИЈА ГИ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕГАЛЦИТЕ ОД СИРИЈА, СЕ ОЧЕКУВА МАСОВЕН БРАН БЕГАЛЦИ СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ

Објавено на 28.02.2020 во 09:44:21 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија