ДЕЛ ОД ФАСАДАТА НА МЕПСО ВРЕДНА 10 МИЛИОНА ЕВРА СИНОЌА СЕ ОДЛЕПИ И ПАДНА ПРИ ШТО УНИШТИ СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА НА КОМПАНИЈАТА

Објавено на 27.02.2020 во 09:28:23 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет