(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ И БОГОЕВ НА ТЕРЕН: ПАРТИЗАНСКА ВО СКОПЈЕ ЗАТВОРЕНА ОД КРОВОВИ НА ЗГРАДИ КОИ ГИ ИСКОРНА СИЛНИОТ ВЕТАР

Објавено на 27.02.2020 во 01:06:55 часот | Македонија

Се очекува дека силниот ветер кој што дува во градот, на моменти ќе достигне и удари над 70км на час.

Екипите се веќе излезени на терен и започнавме со отстранување на одлетаните кровови и паднатите дрва.

Ве замолувам, секој поединечно, да внимава пред се’ за својата лична безбедност, но и безбедноста на другите луѓе и имоти.

Состојбата се следи и се превземаат соодветни мерки.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет