СУЕТАТА И ГНЕВОТ ГО ОСТАРЕА ГЕРО, ПРЕКУ НОЌ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ИСУШЕНО СТАРЧЕ ИЗЛАПЕНО

Објавено на 26.02.2020 во 23:09:05 часот | Македонија

За само две три години Геро ни изгледа остарено исушено изгубено, стресот, суетата и гневот го уништи човекот, делувс излапено...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет