ТЕРОРИСТИ ЛИ СЕ, МАНЕКЕНИ ЛИ СЕ: ДОЈДЕ ЖИВОТ И ЗА КРИМИНАЛЦИТЕ, НАМЕСТО ВО ШУТКА, ТИЕ СЕ БРАНАТ ОД СЛОБОДА КАКО ГОСПОДА!

Објавено на 26.02.2020 во 21:56:58 часот | Македонија

Се гледа дека биле 12 години на власт, по скапата облека со која се шетаат во судница.

ТЕРОРИСТИ ЛИ СЕ, МАНЕКЕНИ ЛИ СЕ ОБВИНЕТИТЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА 27-МИ АПРИЛ, ТЕРОРИСТИЧКИ ЧИН ЗА ШТО АКО СЕ ВИНОВНИ ЌЕ ЛЕЖАТ 20 ГОДИНИ ЌОРКА?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет