КИРАЦОВСКИ: Се отпишуваат над 10 милиони евра долгови на граѓаните, пари што остануваат во семејните буџети!

Објавено на 26.02.2020 во 21:33:58 часот | Македонија

Се отпишуваат над 10 милиони евра долгови на граѓаните, пари што остануваат во семејните буџети!

Со закон се опфатени илјадници семејства кои со години беа заглавени во должничко ропство поради стари и неподмирени долгови.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет