РОДЕН ЗА ВМРОВСКИ СУДИЈА УМЕРО УНО: Панчевски пред да стане судија имал дебело полициско досие како ограбувач на станови низ Скопје!

Објавено на 26.02.2020 во 14:12:37 часот | Македонија

Порталот ПРАВОСУДСТВО ископал многу интересен факт за омилениот судија на ВМРОВЦИТЕ, Панчевски:

Сега, кога е правосилно осуден за мобинг, Панчевски никогаш повеќе не ќе може никому да шефува. Инаку, за човекот за кој „Правосудство“ ексклузивно објави дека уште како малолетник обивал и крадел по станови се води судска остапка за злоупотреби со системот „Акмис“, а во тек е уште една кривична постапка за други тешки кривични дела.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет