Сочуство од Николовски за изгубените детски животи денес во Романовце: Нашите мисли се со семејството и најблиските

Објавено на 23.02.2020 во 20:22:29 часот | Македонија

Длабоко сочувство за изгубените детски животи денес во Романовце. Нашите мисли се со семејството и најблиските, во надеж дека сите седум тешко повредени ќе закрепнат набргу. Почит за дежурните екипи и тимот во Клиничкиот центар кои навремено реагираа и се грижат за повредените.

Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ

 

 

loading...

 

Македонија

Свет