ТРИБИНА МЛАДИ 2024: Мерките кои ги спроведуваме во последните две и пол години имаат за цел унапредување на студентскиот стандард и овозможување подобри услови за студентите и младите

Објавено на 23.02.2020 во 20:12:37 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет