Најголемата кинеска онлајн компанија Алибаба стана онлајн партнер на Cashback World

Објавено на 20.02.2020 во 10:29:27 часот | Македонија

Алибаба , една од најголемите компании од Кина во светот која се занимава со е-трговија стана онлајн партнер на Cashback World (Кешбек Ворлд). Најголемата куповна заедница кај нас Cashback World има за цел да го направи поедноставен и достапен глобалниот пазар буквално на секој член.

Оваа соработка на глобало ниво, ќе им понуди одлични можности на сите купувачи, и на тој начин ќе го доближи светот до секој купувач. Со оваа соработка со Алибаба најголемата компанија од Кина, меѓународната куповна заедница ги проширува своите можностите за пазарување на своите членови и им овозможува Cashback (Кешбек) од 2% и 1 Shopping point (Шопинг поен) со секоја трансакција.

Алибаба е една од најголемите компании во светот во сопственост на Џек Ма и се занимава со е-трговија. Оваа компанија соработува со поединци, но и со компании, кои нудат B2B услуги преку интернет. Алибаба помеѓу останатото, нуди услуги на електронско плаќање и закуп на клауд простор.

Покрај новиот онлајн партнер Алибаба исто така и големата онлајн продавница АliExpress е долгогодишен партнер на Cashback World и нуди 2% Cashback (Кешбек) и 1 Shopping Point (Шопинг поен).

За Cashback World

Меѓународната куповна заедница Cashback World (Кешбек Ворлд) нуди атрактивни шопинг предности (Cashback и Shopping Points) на потрошувачите кои сакаат да заштедат пари при пазарување кај Трговски Партнери со Cashback картичката на myWorld (мај Ворлд). Преку Cashback World Partner, Cashback World им нуди на компаниите едноставна и иновативна лојална програма за потрошувачи, овозможувајќи им да станат дел од овој свет на пазарување. Cashback World е моментално активен во 49 земји, 14 милиони членови уживаат во предностите кои ги добиваат пазарувајќи кај речиси 140,000 Трговски Партнери во светот. Повеќе на: https://www.cashbackworld.com/mk  

 

 

loading...

 

Македонија

Свет