БОЈКОТИРАМ УДРИЈА ПО МИЛЕНКО: ТОЈ Е АГЕНТ НА ВМРО ДПМНЕ, СО ЗАДАЧА ДА ГИ УБЕДУВА БОЈКОТИРАМ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ КОН ВМРО ДПМНЕ!

Објавено на 19.02.2020 во 17:39:02 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет