(ВИДЕО) ЗНАЧИ КОГА ИДЕ, ИДЕ: И КУРТОНИТЕ ПОЧНАА ДА ПАЃААТ У НЕСВЕСТ НА АЛФА!

Објавено на 17.02.2020 во 20:01:46 часот | Македонија

Линк до видеото на кое еден куртон во вестите на Алфа се испружи грбечки, тешко му беше да лаже во корист на ВМРО ДПМНЕ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет