ДРАМАТА ЗАВРШИ - МАФИЈАТА Е ПОРАЗЕНА: Со 80 гласа ЗА се изгласа законот за Јавно Обвинителство!

Објавено на 16.02.2020 во 12:40:20 часот | Македонија

Законот за ЈО е изгласан конечно во овој момент. Со 80 гласа за, законот помина.

Пратениците од ВМРО ДПМНЕ скокнаа да урлаат и да викаат за малце ќе се самозапалеа!

Се чини дека овој закон е прашање на живот или смрт за ВМРО ДПМНЕ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет