ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ: СДСМ ЌЕ ПОБЕДИ, И ТОА Е ИСТОРИСКИ ВАЖНО ЗА КОНЕЧНО БРОДОТ ДА НИ ЗАПЛОВИ ВО МИРНИ ВОДИ!

Објавено на 16.02.2020 во 11:07:27 часот | Македонија

- Им посакувам на граѓаните победа на СДСМ и мислам дека тоа ќе се случи и тоа ни треба и историски е важно за конечно да запловиме во мирни води и да се стаблизираме како држава.

Деканот на правен на ФОН, проф. д-р Љубомир Данаилов Фрчкоски.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет