ФРЧКО РАСПАЛИ ПО КОЛЕГИТЕ НА ПРАВЕН: ТИЕ КАКО ДРОЉИ СЕ ПРОДАДОА НА МАФИЈАТА ПОСЛЕ 12-ТИ АПРИЛ ЌЕ СЕ СКРИЈАТ ВО ГЛУВЧЕШКИ ДУПКИ!

Објавено на 16.02.2020 во 00:26:38 часот | Македонија

- Ова беше кланица за професорите на правен, тие како дрољи вавилонски се продадоа на мафијата и после 12- ти април ќе се кријат во глувчешки дупки!

Фрчко национале распали по колегите на правен на УКИМ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет