Во Куманово се одбележа 76-годишнината од загинувањето на легендарниот кумановски командант и народен херој Христијан Тодоровски Карпош

Објавено на 07.02.2020 во 21:09:49 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет