СДСМ ГИ ПОВИКА ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ САМОКАНДИДИРААТ ЗА ПРАТЕНИЦИ НА СДСМ!

Објавено на 07.02.2020 во 18:40:35 часот | Македонија

 Ги повикуваме сите кои веруваат во социјалдемократските идеали, кои имаат желба и визија за подобро утре да се самокандидираат за пратеник/претеничка!

👉 Приклучете се, заедно да носиме позитивни промени, заедно да работиме во интерес на сите наши граѓанки и граѓани. Заедно ќе го унапредиме Парламентот уште повеќе, да биде Дом на сите граѓани, Дом во кој се носат прогресивни одлуки за доброто на народот, Дом кој ја турка земјата напред.

 bit.ly/SDSM-Povik-za-samokandidiranje

 

 

loading...

 

Македонија

Свет