Со Diners Club во светот на Оскарите: Diners Club непосредно пред големото доделување на најпрестижните филмскинагради им овозможува на своите членови на 09 и 10 февруари од 20:00 часот да јапроследат проекцијата на филмот „Медена земја“ во кино Милениум

Објавено на 07.02.2020 во 17:00:53 часот | Македонија

Влезниците се подигнуваат на денот на проекцијата на филмот од билетарата на кино Милениум со Diners Club картичка. На секој член на клубот му следуваат две влезници.

            Македонскиот документарен филм „Медена земја“ е номиниран во две категории за Оскар: најдобар документарен филм и најдобар интернационален филм, додека за прв пат во историјата на Оскарите, се случува документарен филм да биде номиниран во две категории.

            Diners Club им испраќа среќа на целиот тим на „Медена земја“ и им посакува уште многу успеси и нови филмски остварувања.

            Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет