И ПАК МУ Е МАЛКУ: ДРЖАВАТА МУ ДАЛА 100 МИЛИОНА ЕВРА НА КАМЧЕВ ЗА ОПЕРАЦИИ НА СИСТИНА!!!

Објавено на 06.02.2020 во 18:25:13 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет