ВМРО ПАК И ОБЈАВИ ВОЈНА НА АМЕРИКА: ЧЛЕНОТ НА ИК, ТОНИ ШАНАЦ ЈАВНО ЈА ПОВИКА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДОРКА ДА ПОМОГНЕЛА ДА СЕ ПОНИШТИ ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР, А ОНА Е АВТОР НА ИСТИОТ КАКО ЕКС АМБАСАДОРКА ВО АТИНА!

Објавено на 06.02.2020 во 17:13:54 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет