(ВИДЕО) ШЕФОТ НА ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО, АДРИЈАН МУЧА: Почнуваме со изградба на три нови паркови, во Карпош од 60 000 квадрати, во Кисела Вода од 15 000 квадрати, Аеродром исто околу 10 000 квадрати...

Објавено на 05.02.2020 во 23:12:06 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет