(ВИДЕО) САШЕ ПОЛИТИКО ДО МИЦКОВСКИ: Зошто водите лицемерна политика, го лажете народот дека ќе донесете 4 милијарди евра инвестиции а во исто време ветувате дека ќе ги ревидирате договорите со Грција и БУгарија, што не кажете дека ќе јадеме корења за големата Македонштина?!

Објавено на 05.02.2020 во 16:43:17 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет