Со бесплатната апликација мБанка на Комерцијална банка, добивате брз, квалитетен и едноставен 24-часовен пристап до услугите на електронското банкарство - без претплата и до 60% пониски надоместоци отколку на шалтер

Објавено на 04.02.2020 во 23:07:13 часот | Македонија

Кога се работи за вашите средства, не е сеедно чии услуги користите. Со бесплатната апликација мБанка на Комерцијална банка, добивате брз, квалитетен и едноставен 24-часовен пристап до услугите на електронското банкарство - без претплата и до 60% пониски надоместоци отколку на шалтер.

Добивате бесплатни известувања за сите приливи и одливи од вашите сметки, го наоѓате најблискиот банкомат до вас и уште многу други бесплатни услуги.

Имајте виртуелна експозитура секогаш и секаде со вас. Достапна за Android и iOS. 🙂

Повеќе информации на нашата веб-страница: https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2820&lang=1&uc=1

 

 

loading...

 

Македонија

Свет