Ване Цветанов: Вдомувањето на докажаните слуги на режимот, е само доказ дека Мицко се подготвува за возобновување на режимот

Објавено на 04.02.2020 во 22:04:41 часот | Македонија

Вдомувањето на докажаните слуги на режимот, е само доказ дека Мицко се подготвува за возобновување на режимот.
Останува граѓаните да одлучат дали сакаат да се продолжи со демократските политики или пак сакаат да им се врати режимот.

Додека Диме Спасов газдува со ресторан во Шпанија, Горан Грујовски газдува со ресторан на Миконос, додека побегуљата во Будимпешта живее во раскош со украдените пари, слугите на режимот се инсталираат во институциите.

Се подготвуваат за нов режим. Дали ќе им се дозволи?

ФБ реакција на Ване Цветанов на веста дека Рашела Мизрахи го вработила, без дозвола, возачот на Диме Спасов


 

 

loading...

 

Македонија

Свет