КОГА ЌЕ ГО ВИДИТЕ КАЛАЈЏИЕВ ОВИЕ ДЕНОВИ НА ТВ ДЕБАТА КАКО ЗБОРИ ЗА СЈО, НЕКА ВИ ТЕКНЕ НА ОВАА ФОТКА!

Објавено на 04.02.2020 во 21:43:17 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет