СЗО ПРОГЛАСИ СВЕТСКА КРИЗА СО КОРОНА ВИРУСОТ КОЈ СЕ ПРОШИРИ ВО 12 ДРЖАВИ И УБИ 200 ЛУЃЕ!

Објавено на 30.01.2020 во 20:55:24 часот | Свет

По еден месец од избивањето на епидемијата во Кина, Светската Здравствена Организација прогласи светска здравствена криза поради вирусот КОРОНА и по ова сега се очекува земјите да ги затворат границите и да ги откажат авионските летови од одредени земји со цел да спречат поголемо ширење на болеста.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија