АЛСАТ М ОТКРИЈА МИСТЕРИЈА ВО РЕК БИТОЛА: Кога е ВМРО ДПМНЕ на власт годишно за тендери се даваат од 35 до 50 милиони евра годишно, кога е СДСМ на власт за тендери одат од 15 до 20 милиони евра годишно?!?!

Објавено на 29.01.2020 во 23:47:53 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет