ЛИЛА СЕПАК ИЗГЛЕДА ДОБРО СЕ ОМРСИЛА ОД ДРУЖБАТА СО БОКИ 13-КА!

Објавено на 29.01.2020 во 22:25:20 часот | Македонија

Мактел стапи во контакт со газдите на градежната фирма ДАН МАК со седиште во Дебар Маало. Дознавме дека Лила наводно им кажала на газдите на ДАН МАК да платат одредена дебела сума на пари за да добијат грант од ЕУ со помош на Боки 13-ка, за проект за старечки домови, па газдите и дале на Лила околу 250 000е, но откако ништо не биднало од грантот со години ја молеле Лила да им ги врати парите и наводно таа им ги вратила, но дали е така не знаеме точно.

Можно е ова да е причината зошто Лила е скарана со Боки, може таа му ги давала парите нему а потоа луѓето си ги барале парите од неа па таа морала на свој трошок да ги обештетува сите измамени што поминале преку неа.

А можно е и да има вакви десетина случаи кои не се обештени па таа да завршила со многу пари од измамени бизнисмени.

ОЈО треба сето ова добро да го истражи а сите измамени да пријават!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет