Смилевски: ЗБОРОТ Е ЗБОР – Поликлиника станува реалност за Бутелчани

Објавено на 28.01.2020 во 20:37:02 часот | Македонија

Кога ветувањата се исполнуваат, А ЗБОРОТ Е ЗБОР! Ветувањето за изградба на поликлиника станува реалност за Бутелчани, после многу децении на чекање.

На денешната седница на Владата на Република Северна Македонија се донесе одлука за изградба на поликлиника во Општина Бутел. Ова е патот по кој треба да се движиме! Напиша градоначалникот Велимир Смилевски на фејсбук.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет