ВМРОВСКА МАТЕМАТИКА: ЕКОНОМИЈАТА ТОНЕЛА СО РАСТ ОД 3.4%!!!

Објавено на 28.01.2020 во 18:01:53 часот | Македонија

Заменичката министерка за финансии илзезе на прес и почна да кризира како енономијата тонела со раст од 3.4%?!?!?!

Само затоа што ММФ го намалил проекцијата на растот за 2020-та од 3,8% на 3,4% и тоа значело пропаст?!

Еј, имаат ли бе грам мозок во лејките овие вмроните?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет