(ВИДЕО) СТОПАНСКА КОМОРА БАРА ИТНО ПОВЛЕКУВАЊЕ НА ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ

Објавено на 28.01.2020 во 17:52:09 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет