Ме интересира како ќе реагира критичката јавност, еснафот, медиумските организации на овој обид на министерката да дава рецензии и квалификации за медиуми, новинари и медиумска содржина, а не да дава информации и одговори на медиумите. Не знам дали беа доволни 3 години да ги заборавиме „бомбите“ и муабетите за медиумите на рецензентите, уредниците, цензорите и началниците Протоѓер, Мијалков, Јанкуловска, Котевски, Латас…Ако сте го заборавиле стилот и начинот на кој ги „раководеа“ медиумите и се справуваа со критиката, тука е министерката Мизрахи да ве потсети. ФБ реакција на Петрит Сарачини на веста на порталот А1он „Мизрахи со измислени деманти врши притисок врз А1он и ги навредува новинарите“"/> Мактел

Сарачини: Ако сте го заборавиле стилот и начинот на кој ги „раководеа“ медиумите и се справуваа со критиката, тука е Мизрахи

Објавено на 28.01.2020 во 16:42:50 часот | Македонија

SKOPJE, MACEDONIA - MARCH 15: One of the organizers of protest Petrit Saracini delivers a speech during a demonstration, supported by Macedonia Social Democratic Union (SDSM), against constitutional court planning approve the bill that allows president to pardon those who involves in electoral fraud and other high crimes, in Skopje, Macedonia on March 15, 2016.
 (Photo by Ilin Nikolovski/Anadolu Agency/Getty Images)
 
Ме интересира како ќе реагира критичката јавност, еснафот, медиумските организации на овој обид на министерката да дава рецензии и квалификации за медиуми, новинари и медиумска содржина, а не да дава информации и одговори на медиумите.
 
Не знам дали беа доволни 3 години да ги заборавиме „бомбите“ и муабетите за медиумите на рецензентите, уредниците, цензорите и началниците Протоѓер, Мијалков, Јанкуловска, Котевски, Латас…Ако сте го заборавиле стилот и начинот на кој ги „раководеа“ медиумите и се справуваа со критиката, тука е министерката Мизрахи да ве потсети.
 
ФБ реакција на Петрит Сарачини на веста на порталот А1он „Мизрахи со измислени деманти врши притисок врз А1он и ги навредува новинарите“

 

 

loading...

 

Македонија

Свет