ЌЕ БИДЕ ЛИ ОВА КУРШУМОТ ШТО КОНЕЧНО ЌЕ ГО ПРОБИЕ ПАНЦИРОТ НА ТРАМП: Екс советникот Џон Болтон издаде книга во која сведочи дека Трамп навистина ги уценил Украинците, за што во моментов му се суди на Трамп во сенатот!!!

Објавено на 27.01.2020 во 19:49:15 часот | Свет

Во среде судење на Трамп во сенатот за злоупотреба на својата моќ за лични политички цели, неговиот екс советник објавува книга во која сведочи дека тоа за што Трамп се сомничи, е точно и дека тој е личен сведок на тоа.

Ќе биде ли ова куршумот што конечно ќе го отрепа, политички Трамп, откако тој успеа да издржи такви зољи и ракети директно забиени во него изминатите 3-4 години, напади кои ќе утепаа било кој политичар, но не и харизматичниот чудо од политичар и феномен, Трамп.

Целата сторија на Њујорк Тајмс.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија